Content Stories werkwijze

Onze werkwijze

Sinds 2009 verspreiden wij het verhaal van organisaties met content van kwaliteit. Wij stellen ons flexibel op en houden de lijntjes graag kort. Samen tot het allermooiste resultaat komen: dat is waar wij ’s ochtends voor uit bed springen. Elkaar helpen is ons uitgangspunt. Van gave beelden en video’s tot een pakkende tekst: het effect van de content staat altijd voorop.

Elke vorm van samenwerken is mogelijk

Je kunt ons op verschillende manieren inzetten. Spoedaanvragen pakken wij direct dezelfde dag nog voor je op. Natuurlijk is ons team ook beschikbaar voor content of campagnes met een langere aanloop. Dan werken we vanuit een goed strategisch vertrekpunt. De samenwerking begint dan bij een vrijblijvend gesprek en een kop koffie. We maken graag telefonisch kennis en komen daarna langs bij jou op kantoor. We luisteren naar jouw wensen en ideeën, geven advies en bedenken samen de content die past bij jouw visie en waarvan jij denkt: yes, dit is het!

Strippenkaart

Wil je niet steeds opnieuw een offerte opvragen? Ga dan voor de strippenkaart: flexibel en snel. Met de strippenkaart kies je er helemaal zelf voor wanneer je ons wilt inzetten. Handig!

Contentabonnement

Streef je naar een consistente lijn in je content, die je iedere maand of week van ons wilt ontvangen? Dan kies je voor een contentabonnement. Wij helpen jou bij de groei van je bedrijf.

Projectbasis

Heb je een spoedje of simpelweg weinig tijd? Bel ons en wij pakken je vraag vandaag nog op projectbasis voor je op. Strakke deadlines gaan ons prima af!

Ben je nieuwsgierig naar onze projecten of wil je direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.