SPCO Krachtig op Koers

Een nieuw beleidsplan

SPCO Groene Hart, het schoolbestuur van 13 protestants-christelijke basisscholen in de regio Woerden, ontwikkelde onlangs haar nieuwe beleidsplan ‘Krachtig op Koers’. In dit koersplan zet de organisatie de lijnen uit voor de komende jaren. Vanwege het tegenwoordig ruime aanbod aan basisscholen, is het belangrijk om een beleidsplan intern draagkracht te geven en de inhoud goed uit te dragen naar stakeholders en (potentiële) ouders van leerlingen.

Een goede onderwijstoekomst

SPCO wil de boodschap uit haar koersplan op een krachtige en inspirerende manier overbrengen op leerkrachten en (potentiële) ouders, maar ook op stakeholders en andere betrokkenen bij de stichting. Zij wil al deze partijen actief betrekken bij het belangrijke proces richting een goede onderwijstoekomst.

De rode draad

Wij maakten een animatievideo, om hun verhaal op een pakkende manier te vertellen. De bouwstenen toekomstgericht onderwijs, leerkrachten maken het verschil, gespreid leiderschap en scholen van waarde uit het koersplan vormen de rode draad in de video. De illustraties die uit het boek tevoorschijn komen, vormen een visuele weergave van de bouwstenen. Beeld, tekst en beweging versterken en ondersteunen elkaar. SPCO kan de video gemakkelijk delen en verspreiden, zodat alle geïnteresseerden worden betrokken bij het beleidsplan.

Ben je nieuwsgierig naar onze projecten of wil je direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.