Een mooi podium voor ieder

SIDN fonds project


SIDN

Een sterker internet voor iedereen

Hoe geef je waardevolle projecten, waar je als organisatie trots op bent, een mooi podium? Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) stelde zichzelf deze vraag. SIDN fonds, een initiatief van SIDN, ondersteunt mooie projecten die bijdragen aan de overstijgende missie: een sterker internet voor iedereen. Dat betekent onder andere dat het internet voor iedereen toegankelijk is en we kennis online verspreiden, maar ook dat mensen zich veilig voelen en hun privacy bewaard blijft. Een belangrijke missie, omdat we allemaal bijna dagelijks gebruiken maken van het internet.

SIDN

Kort, helder en duidelijk

Door maandelijks een artikel in de e-mailnieuwsbrief op te nemen over een door het SIDN fonds ondersteund project, krijgen de projecten om de beurt een podium. SIDN vroeg ons om het houden van de interviews met projectleiders en het schrijven van de artikelen op ons te nemen. In alle artikelen gebruiken we een actieve schrijfstijl met korte, heldere zinnen, zodat de tekst voor iedereen begrijpelijk is. Deze schrijfstijl past bij het moderne imago dat SIDN wil uitstralen en het draagt bij aan de missie van de organisatie. Een sterk internet is van grote waarde voor de maatschappij op zowel economisch als maatschappelijk gebied. Tegelijkertijd is het internet ook kwetsbaar. Daarom vindt SIDN het belangrijk om met het SIDN fonds in te zetten op een sterk internet.

Martin Sluijter, communicatieadviseur bij SIDN, vertelt hier over onze samenwerking en het doel van de SIDN fonds projecten.

Ben je nieuwsgierig naar onze projecten of wil je direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.