Handen uit de mouwen

voor het onderwijs van de toekomst

Nationale Schoolleiders TOP

Veranderingen en ontwikkelingen

Het onderwijs verandert continu en technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Schoolleiders hebben de taak om het grote geheel in het vizier te houden en aangehaakt te blijven in deze snel veranderende sector. Maar hoe doe je dat als schoolleider en wat heb je daarvoor nodig?

Nationale Schoolleiders TOP

De eventcampagne

Om deze vragen te beantwoorden werd de Nationale Schoolleiders TOP PO in het leven geroepen. Een dag waar schoolleiders met elkaar en met leiders uit andere sectoren in gesprek gaan over Het primaire onderwijs in Nederland. Samen werken ze aan het onderwijs van de toekomst.

De Nationale Schoolleiders TOP had behoefte aan een volledige campagne rondom het event. Wij zijn trots dat we hier een grote bijdrage aan mochten leveren. We startten met het aanscherpen van de huisstijl en ontwikkelden een campagnebeeld die we opmaakten voor verschillende doeleinden. Ook schreven we persberichten en teksten voor social media, zowel voor de Nationale Schoolleiders TOP als voor partners zoals Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Nationale Schoolleiders TOP

Volledig in beeld

Naast onze bijdrage aan de volledige campagne voor NST, legden wij de bijeenkomst zelf vast in foto’s, waarin tafelsessies, plenaire onderdelen, presentaties, sfeer en samenwerking duidelijk zijn weergegeven. Maarten van der Weijden verzorgde de opening van de bijeenkomst en gaf daarin een mooie boodschap mee aan alle schoolleiders: “je hoeft het niet alleen te doen.”

Bekijk hier alle foto’s van de Nationale Schoolleiders TOP.

Nationale Schoolleiders TOP

Ben je nieuwsgierig naar onze projecten of wil je direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.