Kennisontwikkeling en samenwerking voor medische doeleinden

ECTH in Glasgow

Het derde European Congress on Thrombosis and Haemostasis (ECTH) vond dit jaar plaats in Glasgow. Dit is een belangrijk congres in de voortgang van de behandeling van trombose en hemostase. Onderzoekers en gezondheidsprofessionals uit heel Europa komen samen om kennis uit te wisselen en samen aan ontwikkelingen te werken.

Een beeldend verslag

Om deze belangrijke kennis en ontwikkelingen over te brengen, vingen wij alle informatie uit plenaire onderdelen, workshops en interviews met onderzoekers en gezondheidsprofessionals. Deze input verwerkten we tot toegankelijke teksten, die Engelstalig zijn geschreven zodat de internationale doelgroep ze begrijpt.
Daarnaast fotografeerden we de het gehele congres, waarin alle onderdelen, de sfeer, de samenwerking, de sprekers en de bezoekers duidelijk in beeld komen.

Het online magazine

Van de teksten en foto’s maakten we een pakkend beeldend verslag in de vorm van een online magazine. Ook het design en de illustraties die je hierin ziet terugkomen, zijn door ons ontworpen. Het exemplaar is gemakkelijk online te versturen naar de achterban. Daarnaast wordt het gebruikt als promotiemiddel voor het ECTH Congres in Gent in het jaar 2021.

Ben je nieuwsgierig naar onze projecten of wil je direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.