Het team van Decom centraal in beeld

Decom

Beelden vertellen het verhaal

De website is vaak een van de eerste plekken, waarop jouw doelgroep kennis maakt met jouw organisatie. Daarom wil je hen natuurlijk zo goed mogelijk een beeld geven van jouw bedrijf, de meerwaarde en de mensen daarachter. Mooie beelden van hoge kwaliteit zorgen voor geloofwaardigheid en vertellen een verhaal. Het ICT, telecom en securitybedrijf Decom wilde graag haar verhaal vertellen via hun gloednieuwe website.

Decom

Portret- en teamfotografie

Van het volledige team van Decom maakten wij foto’s en portretten van teamleden in interactieve opstellingen op het hoofdkantoor en in de winkel van Decom. Op die manier krijgt de websitebezoeker direct een beeld van het team en de werkwijze en missie van het bedrijf. Daarnaast geven de foto’s van diensten en producten een beeld van het vakwerk dat Decom verricht. De foto’s vertellen het verhaal, het beeld spreekt voor zich.

Decom

De klant vertelt

Wat is er meer betrouwbaar dan een tevreden klant met een positief verhaal over jouw diensten? Dat verhaal is waardevol om te vangen in een video. Daarom maakten we voor Decom naast foto’s ook een klantvideo, waarin we een casus vastlegden die Decom samen met een vaste klant heeft opgepakt. Bekijk de volledige video hieronder.

Ben je nieuwsgierig naar onze projecten of wil je direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.