Het gezicht van BData in een gloednieuwe jas

Online visitekaartje van jouw bedrijf

BData is een ICT-bedrijf dat de wensen en vragen van hun klanten centraal stelt. Veel mensen vinden ICT lastig, daarom ziet BData het als hun taak om de ICT gerelateerde zaken zoveel mogelijk uit handen te nemen. Het draait om de mensen die jou helpen en adviseren bij problemen of vragen rondom deze zaken.

Een online visitekaartje van jouw bedrijf helpt je klantenkring vergroten. BData had behoefte aan het online uitstralen van hun visie en persoonlijke aanpak via de huisstijl en website. Samen met BData stemden wij hun wensen af met betrekking tot de profilering van het bedrijf. Op basis daarvan droegen wij ideeën aan door middel van moodboards en ontwerpen. We hielden de lijntjes kort om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Bdata

Fotografie centraal in het ontwerp

Voor de website verzorgden wij de fotografie, die in het ontwerp van de website centraal staat. Positiviteit, een actieve houding en het team achter BData komen hier zichtbaar in terug. Bij het portret van iedere collega is een kenmerkende tekst toegevoegd, waarin zijn of haar persoonlijkheid naar voren komt. De website is een one-page pagina, waar je gemakkelijk doorheen scrolt. Het volledige ontwerp omvat een combinatie tussen het persoonlijke en tegelijkertijd professionele karakter van BData. De foto’s zorgen voor een persoonlijke tint en de rustige witte en blauwe kleuren uit de huisstijl dragen bij aan het zakelijke karakter. Deze kleuren laten we ook in de foto’s terugkomen, in de kleding van het team.


Zichtbaar resultaat

Naast de website fotografie, ontwierpen we het logo en de volledige huisstijl voor BData. De blauwe kleuren uit het logo en de huisstijl, lieten we terugkomen in de fotografie. Ook de thema’s samenwerking, verbinding en het verzamelen van data die bij BData centraal staan, komen terug in de foto’s. Interactie tussen de teamleden is duidelijk in beeld gebracht. De blauwe kleur gebruikte BData in hun vorige huisstijl. Vanwege herkenbaarheid koos zij ervoor de kleur te behouden.

Bdata

Ben je nieuwsgierig naar onze projecten of wil je direct een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.